16 Ιουνίου 2017

Φεστιβάλ του 9.58fm της ΕΡΤ3 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής: «Νέοι Ήχοι στην Αρχαία Αγορά»





Η ΕΡΤ3, με σταθερό προσανατολισμό στην εξωστρέφεια προς την κοινωνία,  υποδέχεται το καλοκαίρι με τη διοργάνωση ενός μεγάλου καλλιτεχνικού γεγονότος, την Ημέρα της Γιορτής της Μουσικής. Επιθυμώντας αυτή τη φορά να βρεθεί πιο κοντά στη νεολαία και τον μουσικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει με το πολιτιστικό ραδιόφωνο 9.58fm συναυλία με νεανικά συγκροτήματα της ηλεκτρικής σκηνής της πόλης, ένα δυναμικό μουσικό κομμάτι της σημερινής καλλιτεχνικής έκφρασης, στον χώρο της Αρχαίας (Ρωμαϊκής) Αγοράς Θεσσαλονίκης.
Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ημέρα θερινού ηλιοστασίου και συγχρόνως γιορτής της μουσικής, μια νοητή κλωστή θα συνδέσει το ιστορικό παρελθόν με το «σήμερα» σε μία συναυλία που θα διαρκέσει από τις 18:30 έως τις 23:00.  Τα συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος είναι: Embargo (instrumental stoner) Cant Remember Shit (πανκ διασκευές ιρλανδικών και άλλων -γνωστών- τραγουδιών) Τhe Family Idiot (pop punk και indie) και Small Hours Society (αμερικανικό κιθαριστικό ροκ, με πλήκτρα και ακορντεόν).
Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά απευθείας από τον 9.58, και μαγνητοσκοπημένη από την ΕΡΤ3.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου